MULAKAN DENGAN

MULAKAN DENGAN

klik disini

Translate

Google Translate
Arabic Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese English French German Spain Italian Dutch

INGIN MEMANCING DI LAUT CINA SELATAN

Khamis, 3 Disember 2009

MELAYU OH MELAYU

Tidak ada cerita yang indah yang nak dipaparkan, hanya sekadar renungan semua dalam era 1 Malaysia, memang benar era ini orang melayu tetap juara dalam segala segi kecuali bidang ekonomi, pelajaran dan kecemerlangan yang membawa mertabat melayu lebih tinggi. Tanah-tanah kerajaan yang sesuai untuk diberi kepada bangsa melayu telah dijadikan PSK dan pengusaha yang Berjaya bukan dari bangsa melayu. Berita sensasi seperti Transeksual warga Malaysia, Mohammed Fazdil bin Bahari di London dan lelaki bernama Mohd. Firdaus atau nama lainnya Suezy Amelia Natasha berasal dari Perlis dan masih berada dalam Malaysia.

Dibawah petikan dari ohartis.com untuk renungan bersama.

Tiada apa yang indahnya dalam artikel ini kecuali aksi-aksi dari seorang lelaki bernama Mohd Firdaus atau nama lainnya Suezy Amelia Natasha. Fuh nama ayu tak hengat. Ramai la yang guna nama tu nanti buat nama anak-anak. Firdaus pun ok, Amelia Natasha pun ok.

Kami tertarik dengan gambar-gambar ni bukan kerana lelaki beraksi seperti wanita ini tetapi lebih tertarik dengan gambar-gambar artis yang bersamanya. Tertanya juga, apa hubungan artis-artis ni dengan Suezy Amelia Natasha ni ya? PA artis ke? PA Rosyam Noor ke? PA Rita Rudaini ke? Ada yang tahu siapa?

Gambar dicelok dari www.ohartis.com


Komen

Apakah nasib Bangsa melayu akan datang.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan